TV-inspektion af kloak for private, erhverv og det offentlige

​Har du problemer med kloakken, og kunne du tænke dig at få foretaget en undersøgelse af den for at finde ud af, hvad der er galt? Så er du kommet til det helt rette kloakfirma.

​Hos Esbjerg Slamsuger Service har vi stor erfaring inden for TV-inspektion, som vi blandt andet udfører for kunder i Esbjerg kommune.

Vi står klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer

Hvis du har problemer med din kloak, så behøver du kun at henvende dit ét sted; til os. Så står vi klar til at hjælpe dig med at lokalisere skaden, finde frem til årsagen og efterfølgende også foretage den nødvendige reparation af din kloak, så den herefter igen kan fungere, som den skal. 

Inden vi går i gang med vores arbejde, så sørger vi for en grundig afklaring af opgavens omfang og karakter, og herefter sørger vi for at foretage en kompetent og professionel løsning på problemet.

Det gælder, uanset om den udførte TV-inspektion giver anledning til:​

  • Rensning
  • Slamsugning​
  • Reparation
  • Vedligeholdelse​

Kontakt os og hør mere eller bestil en TV-inspektion

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde i forbindelse med kloakproblemer, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at bestille en TV-inspektion af din kloak? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Du kan med fordel kontakte os allerede i dag med informationer omkring din opgave. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme en tur ud forbi din adresse for at kigge nærmere på din kloak.

Vi varetager opgaver for kunder i hele Esbjerg kommune.

​​

Kunne du tænke dig et tilbud? Kontakt os og hør mere!

Esbjerg slamsuger service ApS​

Tlf.: +45 21 60 34 44

CVR: 31172039