Afhentning af slopolie - få en fast serviceaftale

Er du på udkig efter en virksomhed, der har stor erfaring med afhentning af slopolie, og som står klar til at hjælpe dig i Esbjerg kommune, så er du kommet til det helt rette firma. 

Hos Esbjerg Slamsuger Service har vi mange brede kompetencer, og en af dem er, at vi kan afhente slopolie fra skibe i f.eks. Esbjerg havn.

Vi har det rette udstyr og det rette mandskab

Vi har stor erfaring inden for slamsugning, og da vi også er autoriseret kloakmester, har vi alt det nødvendige udstyr til at kunne varetage en opgave i forbindelse med afhentning af slopolie. 

Med det rette udstyr og mandskab til at suge olie og vand op fra tankene og sikre, at det efterfølgende bliver bortskaffet korrekt, kan du trygt lave en aftale med os.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at olie og vand i skibenes tanke bliver suget op og fjernet, når et skib kommer ind i en havn, samt at slopolien efterfølgende bliver afhentet.

Få en fast aftale på afhentning af slopolie

Da vores virksomhed er beliggende i Esbjerg, så udfører vi særligt mange opgaver i forbindelse med afhentning af slopolie for skibe i Esbjerg havn.

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med afhentning af slopolie, har du brug for at høre mere om vores kompetencer og services, eller har du brug for vores hjælp til lige netop din opgave? Så hører vi meget gerne fra dig. 

Vi står til rådighed med en besvarelse på enhver henvendelse, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud til dig på din opgave.

Skal vi hente jeres slopolie? Kontakt os i dag!

Esbjerg slamsuger service ApS​

Tlf.: +45 21 60 34 44

CVR: 31172039