Slamsugning

Esbjerg Slamsuger Service kan løse en lang række forskellige opgaver inden for slamsugning og spul. Blandt andet har vi stor erfaring med:

  • Tankrensning
  • Tanktømning
  • Kloakrensning
  • Kloakspuling.

Tømning af olieudskiller eller tømning af sandfang er også opgaver, Esbjerg Slamsuger Service kan løse. Både vådt materiale såvel som tørstoffer kan vi opsamle og transportere.

Mange forskellige opgaver med slamsugning

Opgaverne udfører vi såvel for private som erhverv, herunder også på skibe. Og netop på skibe kan vi sørge for opsamling af slopolie fra tanke og lignende.

Dertil servicerer vi med rens, sug og spul for fiskeindustrien, industrivirksomheder og produktionsvirksomheder i Esbjerg og omegn.

Udstyr til enhver opgave med slamsugning

Vi har stor vifte af udstyr tilgængeligt, og vi løser opgaven uanset om det er fritskæring af rødder i klaokrør, rensning af kloak og alle typer afløb, herunder køkken, bad og toilet. Vi har også udstyr til at fjerne beton fra kloakrør, ligesom vi kan opsamle andre besværlige materialer i kloak og afløb. Derudover har vi også en pumpebrøndsvasker.

Tager hensyn til miljøet

Vi samarbejder med godkendte modtagestationer om miljøvenlig bortskaffelse af olieholdigt vand. Esbjerg Slamsuger Service anvender i øvrigt altid miljøvenlige teknikker og udstyr ved udførelse af opgaver.

Certificeret og registreret

Hos Esbjerg Slamsuger Service er vi registreret hos Miljøministeriet som transportør og indsamler af specialaffald. Dertil har vi ADR-certificeringer, så vi også kan transportere farligt affald.

Kontakt Esbjerg Slamsuger Service på telefon 21 60 34 44 eller via mail: post@esbjergslamsugerservice.dk

Esbjerg slamsuger service ApS​

Tlf.: +45 21 60 34 44

CVR: 31172039