Tankrensning af skibstanke

Har du brug for at få udført grundig og professionel rensning af en eller flere tanke på et skib i Esbjerg havn, og leder du i den forbindelse efter et firma, der kan varetage opgaven? Så er du kommet til det helt rette sted. 

Hos Esbjerg Slamsuger Service varetager vi mange forskellige opgaver for vores kunder, og en af dem er tankrensning, som vi ofte udfører på skibe i Esbjerg havn, men også i resten af Esbjerg kommune.

Vi udfører grundigt og autoriseret kloakarbejde

Når du vælger at lade os hos Esbjerg Slamsuger Service varetage din opgave i forbindelse med tankrensning, så kan du forvente, at arbejdet bliver udført af en autoriseret kloakmester, som har mange års erfaring inden for sit fag. Du kan dermed være sikker på, at du får udført en grundig rensning af din skibstank.​

Vi varetager særligt mange opgaver for kunder i Esbjerg havn, og vi hører således også meget gerne fra dig, hvis du har en opgave til os. På grund af vores beliggenhed tæt på havnen har vi i mange år haft et godt samarbejde med de rederier, der lægger til og har brug for vores ydelser, herunder tankrensning.

Kontakt os og hør mere eller bestil tankrensning i dag

Du er altid meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder eller vores virksomhed, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at bestille grundig og professionel tankrensning af din skibstank. 

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, ligesom vi også gerne udarbejder et uforpligtende tilbud til dig, hvis du har flere tanke på dit skib, hvor en grundig rensning er påkrævet.

Ønsker du et tilbud? Kontakt os og hør mere!​

Esbjerg slamsuger service ApS​

Tlf.: +45 21 60 34 44

CVR: 31172039